Paasheuvelgroep

Met 42 groepsverblijven, twee campings voor individuele kampeerders en één camping voor groepen faciliteert de Paasheuvelgroep betaalbare overnachtingen door heel Nederland.

Onze organisatie is in 1922 opgericht vanuit een sociale ideologie en dit stimuleert ons nog dagelijks bij het verzorgen van meer dan 170.000 overnachtingen per jaar.

Organisatie met sociale historie
Stichting Paasheuvelgroep is het resultaat van de fusie van Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep in 2010. Die fusie was destijds een logische stap voor beide partijen gegeven de sociale wortels van de organisaties. De Paasheuvelgroep is in 1922 opgericht vanuit het socialisme met als doelstelling om de stadsjeugd kennis te laten maken met normen, waarden en wat het behelst om samen te werken, alles in een natuurlijke omgeving. Stichting Jeugdbuitenverblijven is opgericht in 1952 om vakantieverblijven aan te bieden voor de lagere schooljeugd, die anders om financiële redenen daartoe niet in staat was.

Betaalbaar & makkelijk georganiseerd
De Paasheuvelgroep streeft er nog steeds naar om groepsovernachtingen en kampeervakanties zo betaalbaar mogelijk te maken voor iedereen. Daarnaast helpen we het organiseren van een groepsovernachting zo gemakkelijk mogelijk maken.

Groepsverblijven

De Paasheuvelgroep kent zowel groepsaccommodaties op basis van zelfverzorging als groepsaccommodaties inclusief drie maaltijden per dag (voor slechts €8,75 per persoon verzorgt de locatie ontbijt, lunch en diner tijdens het verblijf. Koffie en thee zijn daarbij onbeperkt inbegrepen).
Bekijk de prijslijst 2016
Bekijk de prijslijst 2017

• Nachtregister
Om zorg te dragen voor een zo veilig mogelijk verblijf op ons terrein, ontvangen wij bij aankomst een volledig ingevuld nachtregister. Via deze link is een nachtregister te downloaden: Download het nachtregister

• Infobladen
Voor meer informatie over groepsverbijven, zoals een routebeschrijving en informatie over aankomst- en vertrektijden, zijn onderstaande infobladen naar keuze downloaden.

Campings

Een zeer betaalbaar alternatief voor een groepsovernachting in een groepsverblijf is om met je groep te kamperen. De Paasheuvelgroep heeft drie campings waar je van harte welkom bent met je groep. Op al onze campings vind je, net als bij onze groepsaccommodaties unieke mix tussen natuur en recreatie geschikt voor alle leeftijden.

 

 

Stichting Weekje Weg

Stichting Weekje Weg: fonds voor sociale vakanties van de Paasheuvelgroep

Ruim 2 miljoen mensen in Nederland leven op of onder het niveau van een minimuminkomen. Als men langdurig in zo'n situatie verkeert betekent dat "overleven". Van oudsher heeft de Paasheuvelgroep aandacht gehad voor de minder draagkrachtige mensen in de samenleving. Vanuit dit oogpunt biedt Stichting Weekje Weg gemeenten de mogelijkheid om gezinnen die langdurig van een minimumuitkering moeten rondkomen op vakantie te laten gaan.

Doneren
Als stichting ervaren we dat zowel bedrijven als particulieren oog hebben voor gezinnen die op één of andere manier in de knel zijn geraakt. Meld u hier aan als donateur of stort een eenmalige bijdrage op gironummer 8280 in Vierhouten.

www.stichtingweekjeweg.nl

Vacatures binnen Paasheuvelgroep

Vrijwilliger themagerichte begeleiding en logeeropvang


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/welzijn1/public_html/wp-content/themes/welzijn/single-authority.php:159 Stack trace: #0 /home/welzijn1/public_html/wp-includes/template-loader.php(77): include() #1 /home/welzijn1/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/welzijn1/...') #2 /home/welzijn1/public_html/index.php(17): require('/home/welzijn1/...') #3 {main} thrown in /home/welzijn1/public_html/wp-content/themes/welzijn/single-authority.php on line 159