Le Séjour

Zorgwinkel Le Séjour.

Wij bieden kleinschalige zorg aan mensen die komend vanuit de GGZ, dagopvang en training kamerbewoning nodig hebben. We ondersteunen hen in het ontwikkelen van een goede balans tussen wonen en werken (of een andere vorm van dagbesteding). Zo gaan we naar fitness om te sporten, maar ook koken we met zijn allen dagelijks de maaltijd.

Le Séjour staat voor kleinschalige betrokken zorg op maat.

Over ons

Le Séjour werkt met een vast team, we hebben 6 medewerkers in vaste dienst.

Le Séjour helpt mensen met een psychiatrisch verleden. Bij ons leer je een nuttige dagbesteding te hebben en het onderhouden van sociale contacten. Je leert speelgoed te herstellen maar ook leer je koken.

Le Séjour werkt samen met instanties zoals GGZWNB, EMERGIS en de William Schikker groep. Juist het klein–schalige karakter van ons aanbod en de rustige ligging in het centrum van Tholen maakt Le Séjour zo bijzonder.

Dagbesteding

Vanuit onze gezellige activiteitencentrum midden in het stadje Tholen bieden wij dagbesteding in een ontspannen sfeer. Wij geven op een sportieve en creatieve manier vorm en inhoud aan de dagbesteding van onze cliënten. Er is ruim tijd voor pauzes en rustmomenten.

Lees verder >

Woonbegeleiding

Le Séjour helpt mensen met een psychiatrische aandoening/achtergrond en een sociale kwetsbaarheid hun plaats in de samenleving (weer) in te nemen.

Lees verder >

Waar

Le Séjour is gevestigd op verschillende locaties in het mooie stadje Tholen in Zeeland. We wonen en werken met onze cliënten midden in de maatschappij.

Bewoning op de locaties:

Dalemsestraat 11, 4691 CV Tholen

Rosarium 5, 4691 LM Tholen

Locatie dagopvang, dagbesteding en kantoor:

Julianastraat 5a, 4691 GL Tholen

Contact met Le Séjour

Snel een vraag stellen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Dit kan uiteraard.

Stuur een bericht