Online apotheek

Farmaline webshop

Farmaline is de online apotheek van Apotheek Farmaline NV. We zijn gelegen op de Sint-Truidersteenweg 410, te 3700 Tongeren, België. De apotheker-titularis is apotheker Leen Ponet.

Iedere dag verwelkomt farmaline wij nieuwe klanten uit Nederland en België via de e-apotheek. Farmaline ziet ook meer en meer tevreden klanten vaker terugkomen. Bekijk de voordelen en geraak overtuigd van de kwalitatieve service.

Farmaline NL

Nugezond Webshop

Nugezond is een informatieve website over vitaminen, mineralen en omega vetzuren met een eigen webshop met ruim 3000 voedingssupplementen die een gezonde voeding en leefstijl ondersteunen. Nugezond.com vindt het belangrijk om een gezonde levensstijl geen dag uit te stellen. Daarom levert Nugezond informatie en producten die de klanten in staat stellen om, op een gemakkelijke manier, direct hun voeding en levensstijl te ondersteunen. Niet later, maar Nugezond.

Er is de keuze uit een zeer ruim assortiment, bestaande uit bekende en minder bekende merken die gangbaar of hoger gedoseerd zijn, tegen een zeer concurrerende en in veel gevallen de laagste prijs.