Werk/Dagbesteding

Werk/Dagbesteding “afdeling groen Paalheuvelgroep Ossendrecht”

Samen dichtbij groen!

Op het bosrijke terrein van “de Luchtballon” is van alles te doen! Naast een verhard voetbal -en basketbalveld is er een enorm groot speelbos met speeltoestellen. Er zijn 2 groepsaccommodaties en meerdere tipikampen.  Speciaal voor (grotere) groepen zijn er extra recreatieruimtes, o.a. een westernzaal, circustent of een openluchttheater.

Plattegrond locatieLuchtballon, Beestenboel, Tipikamp Blauw, Tipikamp Groen, Tipikamp Geel, Tipikamp Oranje, Tipikamp Kleine Indiaan

De werk/dagbesteding groep “afdeling groen Paalheuvelgroep Ossendrecht” werkt samen met de collega’s van de Paalheuvelgroep aan het onderhoud van het terrein, de gebouwen en de tipikampen.

Doelgroep:

Mensen die graag buiten zijn en in staat zijn fysieke arbeid te verrichten, kunnen terecht bij de “afdeling groen Paasheuvelgroep Ossendrecht”. Onder andere medewerkers met een ontwikkelingsstoornis (o.a. Autisme en  ADHD), psychische problematiek, gedragsstoornis ect. zijn welkom.

Capaciteit:

4 – 6 cliënten

Adres:

Paasheuvelgroep Ossendrecht
Trambaan 58
4641PG
Ossendrecht

Een activiteitenbegeleider werkt samen met de medewerker van werk/dagbesteding groep “afdeling groen Paalheuvelgroep Ossendrecht” en dit aan de hand van het individuele ontwikkelingsplan. Het ontwikkelen en behouden van de vaardigheden bij de medewerker staat centraal, waarbij een ieder naar eigen vermogen wordt ingezet bij het werk. Regelmatig worden de ontwikkelingsplannen geëvalueerd en de doelen waar nodig bijgesteld.

De doelstelling van de “afdeling groen Paasheuvelgroep Ossendrecht” is dat medewerkers op een actieve en zinvolle manier en zo volwaardig mogelijk kunnen deelnemen aan de samenleving. De mogelijkheden en talenten van de medewerkers staan centraal. Er wordt op methodische wijze gewerkt aan afgesproken doelen met de medewerker. Deze liggen vast in het digitale ontwikkelingsplan dat periodiek wordt geëvalueerd en bijgesteld.

Specifieke taken:

Tuinwerkzaamheden: snoeien van bomen en struiken, onkruid verwijderen, grasmaaien, schoffelen, harken, takken versnipperen. Onderhoud en reparatie van gereedschap.

Schoonmaken: Vegen, stofzuigen, dweilen, stof afnemen, afwassen, ect.

Meer informatie:
Klaas Oostendorp

Telephone: 06-22076579
E-mail: info(at)welzijn.nl
Contactformulier