Kennismarkt Zorg voor Beter

02 okt
Locatie NBC te Nieuwegein
Website http://www.zorgvoorbeter.nl/ouderenzorg/grote-kennismarkt-zorg-voor-beter.html

De Grote Kennismarkt Zorg voor Beter is hét podium waar zorgprofessionals uit de woon-zorgcentra en (thuis)zorg elkaar ontmoeten en actief kennis en inspirerende praktijkervaringen delen. De Kennismarkt Zorg voor Beter 2015 staat in het teken van de transitie en de veranderende wereld voor de zorgprofessionals die werken in de woon-zorgcentra en (thuis)zorgorganisaties. Meld je nu aan!

Uitreiking V&VN Zorgaward

Op de kennismarkt kunnen bezoekers tot 3 uur hun stem uitbrengen op één van de 3 genomineerden voor de V&VN Zorgaward: Andrina Huibertse, Tineke van de Nobelen en Meryem Donks. Aan het eind van de kennismarkt wordt de winnaar gehuldigd.

Wanneer en waar?

Vrijdag 2 oktober 2015, in het NBC te Nieuwegein.

Voor wie?

De Grote Kennismarkt Zorg voor Beter is allereerst bedoeld voor verzorgenden, verpleegkundigen in woonzorgcentra, (thuis)zorgorganisaties en verpleeghuizen. Daarnaast zijn ook professionals welkom die deze groepen ondersteunen, zoals professionals vanuit management, staf en onderwijs.

Inschrijven

De inschrijfkosten bedragen:

  • € 119 voor verzorgenden en verpleegkundigen én lid van V&VN
  • € 119 voor professionals binnen management, staf en onderwijs én lid van ActiZ
  • € 199 voor verzorgenden, verpleegkundigen en professionals binnen management, staf en onderwijs (geen lid van V&VN of ActiZ)
  • € 599 voor leveranciers, consultants of adviseurs

Kom je als professional je kennis delen op de informatiemarkt? Dan ontvang je 10% korting op de toegangsprijs! Voor deelname aan de Kennismarkt krijg je maar liefst 6 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V van V&VN.

Plaats een reactie