Welzijn Nederland steunt REIS MET JE HART

Samen met de stichting REIS MET JE HART roept Welzijn Nederland op om iemand te nomineren voor een vakantie en te motiveren waarom deze persoon een vakantie verdient.

Warm initiatief
Welzijn Nederland draagt Stichting REIS MET JE HART een warm hart toe. We staan voor de volle 100% achter dit initiatief. Het leven kan soms tegen zitten, pech, verdriet, eenzaamheid, financiële tegenslag: er zijn vele redenen te bedenken waarom iemand niet op vakantie kan. REIS MET JE HART vraagt je om jouw verhaal te delen zodat de stichting REIS MET JE HART ze kunnen helpen met het verzorgen van een vakantie. Daarbij wordt aan alle aspecten gedacht; de reis naar plaats van bestemming, het verblijf, de verzorging, excursies en eventueel extra zakgeld.

Stichting reis met je hart

Donatie Welzijn Nederland
We willen het niet bij mooie woorden laten, daarom zal Welzijn Nederland een bedrag doneren welke gebruikt wordt door stichting REIS MET JE HART om de reis memorabel te maken. Denk bijvoorbeeld aan: maaltijden, vervoer of excursiegelden.

Ken jij iemand die een vakantie verdient? Nomineer een kennis, vriend, familielid of buur en vertel het persoonlijke verhaal. Motiveer daarbij waarom juist deze persoon een verzorgde vakantie verdient.

De stichting REIS MET JE HART is blij met elke donatie, groot of klein. Je steunt hiermee de genomineerden en geeft hen zo de kans op een mooie vakantie.

Over REIS MET JE HART:

Gun iemand een vakantie
Een vakantie is niet voor iedereen weggelegd. 1 op de 8 Nederlanders kunnen zich geen vakantie veroorloven. Een onlangs gelanceerd platform biedt een uitkomst. Stichting REIS MET JE HART zet zich in voor mensen in financiële nood die zich een vakantie niet kunnen permitteren. De drijvende kracht achter dit initiatief, Mila Wit, zet zich in voor deze groep: “Door mijn ervaring in de reiswereld weet ik hoe belangrijk vakantie kan zijn. Als je nooit uit de dagelijkse sleur kunt stappen, nooit even ertussenuit kan met je vrienden of familie en nooit je batterij op kunt laden. Dan kun je, je hopeloos voelen en eenzaam.”

Stukje geluk
“Vakantie is meer dan de reis naar de bestemming en het verblijf. Vakantie is eigenlijk een stukje geluk. Ik vind dat iedereen het verdient om op vakantie te gaan, en daarom heb ik Stichting REIS MET JE HART opgericht.” Op de website worden verhalen gedeeld van mensen die zelf geen vakantie kunnen veroorloven, maar die door mensen uit hun omgeving graag eens op reis worden gestuurd. Het is een online platform waar vakantiegangers en mensen in financiële nood elkaar ‘ontmoeten’ volgens de drie principes: Nomineer, Doneer en Inspireer. Door iemand te nomineren en te motiveren waarom deze persoon het verdient, maakt diegene kans op een verzorgde vakantie. Door middel van donaties van vrienden, kennissen of gewoon mensen, die graag een ander iets gunnen, en sponsoring vanuit de reiswereld moet het lukken om de vakantie voor elkaar te krijgen.

De komende tijd gaan de eerste genomineerden op vakantie, maar REIS MET JE HART is ook op zoek naar potentiële kandidaten met hun eigen verhaal. Ken jij iemand die een vakantie verdiend, maar die daar niet de financiële middelen voor heeft? Geef hem of haar dan op via www.reismetjehart.nl. Wil je meer weten over REIS MET JE HART? Bezoek dan de website of neem een kijkje op de sociale media. Wil je een bijdrage leveren aan REIS MET JE HART? De Stichting is op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten. Als je interesse hebt kun je een mail sturen naar info@reismetjehart.nl

Plaats een reactie