Logeeropvang Ardennen met Welzijn Nederland vanaf mei 2016

Welzijn Nederland organiseert logeeropvang en midweken in kleine groepjes klanten (maximaal 5 klanten per groep) met één deskundige begeleider. Het gestructureerde weekendprogramma wordt gekenmerkt door ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Contacten en vriendschappen worden gemakkelijker aangegaan en eigen mogelijkheden en onmogelijkheden worden sneller herkend. De begeleiding is gericht op de verzelfstandiging en zelfredzaamheid d.m.v. het herhalen en oefenen van praktische vaardigheden. Doormiddel van (outdoor) activiteiten wordt er gewerkt aan het versterken van de sociale vaardigheden en het vergroten van het zelfvertrouwen.

Het programma is actief, maar goed haalbaar voor elke deelnemer. Ook zijn er voldoende rustmomenten in het programma. Het programma is geschikt voor deelnemers vanaf +/- 10 jaar. Door een goede afwisseling van activiteiten in de begeleiding blijft het uitdagend, leuk en leerzaam!

Mountainbiken Boogschieten Kajakken

Wanneer en waar?

De logeeropvang vindt plaats tijdens  de weekenden of tijdens midweken in de vakanties. Voor de outdoor weekenden maken we gebruik van onze locatie in de Belgische Ardennen in Polleur. Daarnaast vinden er weekenden plaats in Zeeland en West Brabant.

Datums logeeropvang:  
20 mei t/m 22 mei Ardennen weekend:
Adventure Walk en
Boog- en buksschieten
24 juni t/m 26 juni Ardennen weekend
15 juli t/m 17 juli Ardennen weekend
25 juli t/m 29 juli Midweek Ardennen
16 september t/m 18 september Ardennen weekend
14 oktober t/m 16 oktober Weekend Nederland
18 november t/m 20 november Weekend Nederland
9 december t/m 11 december Weekend Nederland

Survival Life

In de Ardennen vind je Survival Life: dé plaats voor buitenactiviteiten in een prachtige omgeving. Survival Life zorgt samen met Welzijn Nederland voor de weekenden en midweek welke vooral in het teken staan van survival, teambuilding, gezelligheid, groepsprestatie en het op een leuke manier omgaan met elkaar.

We maken gebruik van het bivakterrein. Deze locatie is uitstekend geschikt voor groepen die bij elkaar willen staan en een kampvuurtje willen bouwen. We kunnen van alle sanitaire faciliteiten op de camping gebruik maken, deze liggen op 300 meter loopafstand van het bivakterrein. We huren 2-3 persoonstenten. Verder dien je zelf een matje / veldbed/ luchtbed, slaapzak, warme kleding en eventueel een kussen mee te nemen.

Bivak Welzijn Nederland Tenten bivak Welzijn Nederland

Voor meer informatie over financiering en verwijzing klik hier.

Plaats een reactie