Pgb-Wmo of pgb-Jeugdwet budgethouders voor 1 oktober bericht van de gemeente

Gemeenten moesten budgethouders met een pgb-Wmo of pgb-Jeugdwet, met overgangsrecht tot 1 januari 2016, voor 1 oktober duidelijkheid geven over hun situatie. Of zij zouden een afgeronde herbeoordeling en budgettoekenning op zak moeten hebben of zij zouden een mededeling moeten krijgen dat het huidige budget wordt verlengd tot 1 mei 2016, waarbij de herbeoordeling na 1 oktober plaats kan vinden.

Bent u budgethouder met overgangsrecht tot 1 januari 2016, krijgt u een pgb van uw gemeente en hebt u tot nu toe niet gehoord welk pgb u krijgt vanaf die datum, stuur dan een e-mail naar Per Saldo via dit e-mailformulier.

  • vul in bij onderwerp: 1 oktober
  • vul in bij uw vraag/reactie: dat u voor of op 1 oktober geen bericht hebt gekregen van uw gemeente waarmee duidelijk werd wat uw pgb op 1 januari 2016 zou zijn
  • vul in bij uw vraag/reactie: de naam van uw gemeente

Let op

Uw e-mail is een melding die Per Saldo meeneemt in het totaal, maar waarop Per Saldo niet gaat reageren. Voor uw persoonlijke vragen kunt u Per Saldo bellen of een e-mail sturen.

Plaats een reactie